20 Temmuz 2016 Çarşamba

DARBE

Yıllarca siyasi iktidar tarafından açıkça desteklenen cemaat görünümlü terör örgütünün devletin tüm kademelerine sızdığını gördük.
  Allah ile aldatan,kökü dışarıda ve ipleri Amerika'nın elinde olan bu cemaat görünümlü terör örgütü,derin uykudaki siyasi iktidar sayesinde devletin tüm kademelerini ele geçirip,devleti istediği şekilde yönlendirmeye çalışmıştır.
 En son Türk ordusunun en üst kademelerine yükselerek devlet yönetimini ele geçirmeye çalışmışlardır.
 Amerikan himayesinde yaşayan Fettullah Gülen cezalandırılmadıkça fetö-pdy(Fettullah terör örgütü-paralel devlet yapılanması) terör örgütünün yok edilmesi imkansız gözükmektedir.
 Cemaat görünümlü bu terör örgütü yıllarca ülkemizi işgal etmiştir.Şu an ki siyasi iktidar sayesinde altın çağını yaşamıştır.
 Bu Fettullahçı teröristlerin ülkemize verdiği en büyük zarar basiretsiz,beceriksiz,ahlaksız ve hırsız kişileri devlet kadrolarına yerleştirmiş olmasıdır. 
 Yıllarca ÖSYM sınavlarındaki soruları çalarak Türk gençliğinin önünü tıkayan bu Amerikan himayesindeki hırsızlar acilen devlet kadrolarından temizlenmelidir.
 Ayrıca fetö/pdy terör örgütüne halkın gözü önünde açıkça yardım ve yataklık edenlerin ''Ne istediler de vermedik'' Diyenlerin de  yargı  önüne çıkarılması gerekmektedir.
 Dini kullanarak insanların beyinlerini yıkayan tüm cemaatler terör örgütü sayılmalı ve yok edilmelidir..
  Bilinmelidir ki darbe girişimi dolayısıyla mağduru oynayacak  kesimler madalyonun diğer yüzüdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder