6 Nisan 2013 Cumartesi

TAYYİBİSTAN


Yeni anayasa tartışmalarına bir nokta koymak istiyorum. Vatandaşlık tanımı üzerinde fazla düşünmeye gerek yok. 'Tayyip'e oy bağı ile bağlı olan herkes Tayyibistan vatandaşıdır.'cümlesiyle anayasadaki vatandaşlık tanımı sorununu çözmüş bulunuyorum.Nasıl olsa vatandaşlık tanımı değiştiğinde terör de birden bitiverir.Vatandaşlık tanımına önce akilleri ikna ederiz,akillerde halkı ikna ederler.
   Bu arada ülkemizin adı da Tayyibistan olsun.Nasılsa her yerde Tayyip yazıyor.Recep Tayyip üniversitesi,Recep Tayyip bulvarı,Recep Tayyip stadı vs.ülkenin adı da Tayyibistan olsun.Böyle bir tanıma hükümet kesinlikle hayır diyemez.
 Makamda mevkide gözümüz yok deyip 3 kez başbakanlık yaptıktan sonra, 3 kez de cumhurbaşkanlığı pardon başkanlık yapmak isteyen ve bu yüzden anayasa değiştirmeye çalışan,sayın başbakanımız Tayyibistan adı geçen bir anayasaya hayır diyemez.Tayyibistan da başkan yardımcısı da İmralı'dan olmalıdır.
 Böylece bu sorunu çözünce Tayyibistan'da Amerika kerim partisi (kısaca akp) kurar ,yola devam ederiz.Stratejik ortak Amerika'nın her dediğine eyvallah ,elhamdülillah der ,2023 te çok büyük güç oluruz.Tanrı Amerika'yı korusun.
  Geriye sadece trafik sorunu kalıyor.
    Zamlar bütün sorunları çözdüğüne göre trafik sorununu da zamla çözerler.Nasıl sigarayı zamlayıp, sigara içenlerin sayısını azalttılarsa! benzinin litresini de 20 tl yaparlar.Trafik sorunu da birden bitiverir.
 Geriye birşey kalmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder